Het tijdschrift is een anti-glossy, niet gelikt en gestyled maar gewoon, met twee voeten op de Hollandse bodem, zoals de fans Nicolaas Klei al kennen. De wijnschrijver is bekend van de jaarlijkse Supermarktwijngids en van zijn boeken als Tot op de bodem en Over de tong.
Nicolaas neemt in het tijdschrift lezers mee op wijnjacht door Amsterdam. Hij fietst van adres naar adres en stopt bij de allerleukste winkels om inkopen te doen. Ook verklapt Nicolaas in zijn magazine de allerbeste wijntips. Bekende culinaire schrijvers vertellen wat ze koken als Nicolaas zou komen eten. Het blad verzamelt de 'gezelligste wijnbars, de mooiste wijnmusea, de spannendste wijnsteden en de beste wijnreizen'.
Nicolaas is een uitgave van wijnportal By The Grape. Het blad verschijnt vier keer per jaar. De verspreiding van het eerste nummer verloopt via abonnees vanElle Eten, Perswijn en leden van By The Grape. De oplage is 42.000 stuks. Er lopen ook gesprekken om Nicolaas via een bestaande landelijke winkelketen te verspreiden.
Plaats als eerste een reactie
Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!