W+K Amsterdam neemt stoet nieuwe mensen aan

W+K Amsterdam verwelkomt negen nieuwe gezichten, waaronder een nieuw head of interactive production en een creative director.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Wieden+Kennedy Amsterdam kondigt deze week aan dat het negen nieuwe mensen heeft aangenomen. Het zijn:


Kelsie van Deman die het bureau versterkt als head of W+K Amsterdam Interactive Production. De afgelopen vijf jaar werkte ze bij Pereira & O’Dell in San Francisco.


Sean Condon, creative director per juli van dit jaar. Hij vormt een team met cd Genevieve Hoey om te werken op Booking.com. W+K omschrijft hem als een schrijver/creatief met meer dan 20 jaar ervaring.


Sebastien Partika en Edouard Olhagaray, beiden van Franse origine zijn als creatief team overgekomenv an Sid Lee Amsterdam. (Daarvoor werkten ze bij Buzzman en BETC in Parijs.)


Szymon Rose en Daniel Schaefer versterken het bureau vanaf komende october. Ze komen van BBH London, waar ze onder meer gewerkt hebben op Axe en Johnnie Walker. De Pool en de Oostenrijker vormen een team vanaf 2006 bij Jung van Matt Hamburg.


Josh Chang, Californiër van geboorte, versterkt het Amsterdamse bureau na acht jaar W+K Portland. Hij gaat de rol van integrated communications planner vervullen.


Emma Wiseman versterkt het planning team op Booking.com na een uitstapje naar 180 Amsterdam. Daarvoor werkte ze bij W+K kantoren in Londen en New York.


Rose Zandvliet is in augustus aangetrokken als PR Manager. Daarvoor zat ze vier jaar bij DDB & Tribal Amsterdam.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie