W+K zwaait eerste lichting The Kennedys uit

Wieden+Kennedy heeft de eerste lichting van The Kennedys uitgezwaaid. Zes creatieve talenten, vanuit verschillende disciplines, vormden het afgelopen half jaar een apart bureau binnen het bureau.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In juni selecteerde Wieden+Kennedy zes talenten, onder wie een stand-up comedian uit Australië, een Zwitserse regisseur en een schrijver uit Senegal. Zij functioneerden als onafhankelijk werkend bureau binnen W+K en werkten op klanten als Nike Football, Women Win, Nuit Blanche, RIMA apparel en EYE Film Instituut. Drie van de zes talenten hebben een baan aangeboden gekregen door het bureau.

Executive creative director Mark Bernath: 'Ik was het meest onder de indruk van het feit dat ze graag zelfstandig werken en echt zelf dingen maken, zonder hulp van de studio, productiemaatschappijen of editors. Ze hebben opvallend veel gemaakt in een korte periode en hebben daarmee het hele bureau geinspireerd.' Volgens creative director Alvaro Sotomayor hadden de talenten vooral op strategisch gebied ondersteunen nodig. 'Dat komt omdat ze geen ervaring in het reclamevak hebben.'

Begin 2012 gaat W+K werven voor een nieuwe lichting van ;s. ">The Kennedy's.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie