door Roderick Mirande, redactie | 23 december 2013, 15:44 in Carrière, Creatie
ZIG ZAG Edge Amsterdam

Zakelijke relatieplanet voor creatieven

ZIG ZAG noemt zich een online dating platform for creatief talent.

Deze Kerstmis ziet ZIG ZAG het levenslicht, een initiatief van Edge Amsterdam, een creatief online (netwerk)bureau in Amsterdam. ZIG ZAG is een online platform waar - internationaal - creatief talent op zoek kan gaan naar een teammaatje. ZIG ZAG faciliteert ook in het meedingen in nonprofitpitches of het solliciteren naar een baan.

ZIG ZAG is bedacht door afstuderend creatief Myra Kokke die Edge Amsterdam benaderde met het idee. Zij, en Derek Ariëns van Edge Amsterdam verwachten dat het concept de kansen van (nu) solo opererende creatieven op een succesvolle carrière als creatief in de (online) reclame sterk verbetert.

ZIG ZAG claimt daarnaast dat het adverteerders veel tijd kan besparen, omdat het toegang biedt tot een mer a boire met creatief talent, zonder alle gebruikelijke portfoliosessies.

Ontdek ZIG ZAG hier.

Reacties op dit artikel (2)

Log in of registreer om reacties te posten
Avatar

Derek Ariens

(3 maanden geleden)
www.edge-amsterdam.com

Wouter,

Het is niet bedoeld als een geforceerd samenwerken. Het is bedoeld om een maatje(s) te vinden waar je mee kunt samenwerken. Dat kan ook samenwerken zijn voor Freelance opdrachten als die opdracht daar om vraagt, zonder dat je vast partner wordt. Het is dating met een knipoog. Maar vooral bedoeld voor jong talent, dat nog geen netwerk heeft en die graag met anderen in contact komen, op een andere manier.

groet,

Derek

Avatar

Wouter van der Pauw

(3 maanden geleden)
http://www.brandnewtelly.com

Zijn we net klaar met teams. Komt dit om de hoek. Creatieven moeten verrassen en ik denk niet dat ze dat gaan doen door geforceerd samen te werken. Kan ZigZag geen dating platform worden voor creatieve die vreemd willen gaan? Een Second Love voor creatieven.

Gerelateerde items ZIG ZAG Edge Amsterdam