Premium

Zevenmaal horror volgens Koen Mortier (deel 6, ik weet het niet)

Vandaag is de nieuwe Creatie verschenen met Ralph de Haan, Sybrig Andringa en Bart Timmer van Czar als gasthoofdredacteuren. Het thema: have no fear. Ze vroegen een keur aan creatieven aan de hand van het thema bij zichzelf te rade te gaan. Regisseur Koen Mortier van Czar België ontdekte er zeven. Vandaag deel 6 (maandag verschijnt de laatste horror).

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Angst 6

Ik ben eigenlijk een oude vent van bijna vijftig en, je voelt me waarschijnlijk al komen, ik ben angstig om tegen de dag aan te botsen dat ik te oud ben om reclamefilms te maken of te bedenken. Ik zie rond mij heel veel jong bloed, creërend en filmend talent, volbloeden, met hun aderen vol epo, onhoudbaar ook, en spannend om bezig te zien. Nu, als ik dit zie, dan moeten anderen dit ook waarnemen. En, dan zie ik ze staren/gapen naar mij, naar mijn rimpels, mijn grijs haar, mijn stugge kop vol moeilijkdoenerij en ik zie ze bijna denken: Wat heeft die oude vent ons nog te vertellen? Wat kan hij ons nog bijdragen?

Ik weet het niet.

Wat in godsnaam kan ik nog betekenen in reclame? Ik zou het echt niet weten, want laat ons eerlijk zijn: heb ik het allemaal al niet meegemaakt?  Vanuit een jong veulen bekeken kan ik me best voorstellen dat dit absurd lijkt, meer zelfs, belachelijk moet het overkomen, zo’n ambitieuze vent van vijftig.

Ik HAAT het om ouder te worden en met die angst te leven.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie