Ziggo komt met nieuwe productnamen

Eenduidige en pakkende namen zorgen voor actief gebruik van producten en diensten, blijkt uit onderzoek van bureau Mare.

Input bureaus en klanten

Samen met bureaus JWT en VBAT is Ziggo gekomen tot een aantal uitgangspunten voor de nieuwe naamgeving: functioneel, inspirerend en op Engelse leest geschoeid. Samen met klanten is gekomen tot nieuwe productnamen. Consumenten konden altijd met de app Horizon Go tv kijken. De naam van die app zal eerste worden veranderd, namelijk in Ziggo Go. Per 1 januari zal Ziggo Movies & Series en Ziggo Movies & Series XL worden geïntroduceerd. Ziggo Movies & Series XL bevat naast de films en series uit Ziggo Movies & Series, 55 extra zenders (voorheen TV Royaal) en HBO-films en -series.

‘Met de introductie van de Ziggo GO-app en de Ziggo Movies & Series (XL)-pakketten zetten we een belangrijke stap naar een merkportfolio met eenduidige merknamen, dat meer gericht is op de Nederlandse markt en beter aansluit op de behoefte van onze klanten’, aldus Mariette Leenhouts, Vice President Brand, Communications, Media & Sponsoring bij Ziggo. ‘Op die manier werken we verder aan een sterk merk, wat ons een solide basis geeft voor de toekomst.’

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie