door FD Mediagroep, partner | 30 mei 2017, 7:30 in Media

FD Persoonlijk lanceert Stijlspecial voor de man

FD Mediagroep, partner | 30 mei 2017, 7:30

FD Persoonlijk brengt op 9 september een nieuwe special uit: de Stijlspecial. Een uitgave geheel gewijd aan alles wat het leven interessant, spannend, mooi en aantrekkelijk maakt, in het bijzonder voor mannen. Een special vóór en dóór de Nederlandse man. Een logische stap voor het FD omdat de titel met FD Persoonlijk een magazine in handen heeft met ruim 60% mannelijke lezers.

Anouk Turkenburg, chef van FD Persoonlijk: “FD Persoonlijk maakt de Stijlspecial voor échte mannen. Veel mannen denken dat mode niets voor hen is. Met de Stijlspecial laten we zien dat je onderwerpen als mode en stijl wel degelijk dichtbij kunt brengen. De pijlers van de Stijlspecial zijn reizen, mode, gadgets & gear, design, kunst, snelheid, literatuur, fotografie en sport. Een uitgave die inspireert en aanzet tot denken en doen.”

Het FD geeft met deze nieuwe uitgave vier keer per jaar invulling aan de thema’s mode en stijl met de Modespecial en de Stijlspecial. Dit biedt voor zowel lezers als adverteerders een unieke combinatie.  De Stijlspecial wordt exclusief gelanceerd op 5 september en is voor de lezer op 9 september bijgesloten bij FD Weekend. 

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

FD Mediagroep

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner