door FoxScreen Bioscoopreclame, partner | 10 mei 2017, 14:26 in Bureaus & Accounts
filmnieuws Bioscoop voorstelling

De magie van Harry Potter opnieuw live in de concertzaal

FoxScreen, partner | 10 mei 2017, 14:26

In 1997 begon het met de boeken van J.K. Rowling die over de toonbanken vlogen en de wereld zo veroverden. Toen kwamen de verfilmingen die stuk voor stuk als bioscoop-hit konden worden bestempeld. En nu, na het succes van de Europese première van Harry Potter and the Philosopher’s Stone In Concert, keert de welbekende tovenaar terug naar Nederland.

Van 31 augustus tot en met 3 september 2017 vindt in de Doelen Rotterdam opnieuw een aantal live Harry Potter filmvoorstellingen plaatst. Na het succes van de eerste Harry Potter in Concert, is dit keer de tweede film Harry Potter and the Chamber of Secrets aan de beurt. De film wordt live begeleid door het Rotterdams Philharmonisch Orkest die eerder spetterende uitvoeringen gaf zoals de filmtriologie Lord of the Rings Live.

Al 20 jaar lang is Harry Potter niet meer weg te denken en de roem blijft zich voorzetten. Vorig jaar werd de spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them ook al een groot bioscoopsucces en kreeg de theatervoorstelling Harry Potter and the Cursed Child tevens veel belangstelling. De Harry Potter: The Exhibition in Utrecht, die eerder in wereldsteden als New York, Tokio en Parijs te zien was, trekt dagelijks ook veel bezoekers.
 

 

De kaartverkoop voor Harry Potter and the Philosopher’s Stone in Concert start 15 mei om 10:00 uur. Voor meer informatie en tickets klik je .

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

FoxScreen Bioscoopreclame

Partner

Meer van deze partner
Nu op Twitter