door FoxScreen Bioscoopreclame, partner | 21 juni 2017, 10:14 in Bureaus & Accounts
michaeljackson Thriller Bioscoop

Michael Jackson komt terug met zijn ''Thriller''

FoxScreen, partner | 21 juni 2017, 10:14

De meest bekende videoclip van wijlen Michael Jackson zal opnieuw worden uitgebracht, ditmaal in 3D. De klassieke ‘’Thriller’’ wordt gerestaureerd en opnieuw uitgegeven door regisseur John Landis, wie de originele clip van Thriller uit 1982 ook regisseerde.

Volgens New York Daily News werkt Landis al drie jaar in het geheim aan de productie. Ook wordt gezegd dat de twee oudste kinderen van de King of Pop, Prince en Paris, betrokken zijn bij het project. ‘’Er is een marketing- en promotieplan waar ook Prince en Paris bij betrokken zijn’’, aldus New York Daily News.

De in 2009 overleden zanger bracht het nummer Thriller, die wel 14 minuten duurt, 35 jaar geleden uit. In de clip is te zien hoe Michael Jackson met zijn date naar de bioscoop gaat en later verandert in een zombie die over uitstekende dansmoves blijkt te bezitten. Michael Jackson ontwikkelde een aantal unieke pasjes en moves voor deze scène. Het was hét hoogtepunt van de clip en werd dan ook wereldberoemd. Iedereen leerde het dansje uit z'n hoofd. 

Vlak voor zijn dood uitte Jackson dat het zijn droom was om Thriller in 3D uit te brengen in de bioscoop, het liefst zelfs in IMAX. Op deze manier kunnen zijn fans de clip echt beleven en voelen. Het lijkt dan alsof ze samen met hem in the clip zitten.

De 3D-versie staat gepland om deze zomer te verschijnen, voor die tijd kunnen we genieten van de originele versie. 

 

 

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Dave

(24 juni 2017, 0:22)
Love you Michael!

Dit is een bijdrage van

FoxScreen Bioscoopreclame

Partner

Meer van deze partner
Nu op Twitter