door FoxScreen Bioscoopreclame, partner | 27 juni 2017, 9:49 in Bureaus & Accounts
Bioscoop VerschrikkelijkIkke3 filmnieuws

Verschrikkelijke Ikke 3 trekt in twee dagen tijd bijna 125.000 bioscoopbezoekers

FoxScreen, partner | 27 juni 2017, 9:49

Officieel draait de nieuwe animatiefilm Verschrikkelijke Ikke 3 pas vanaf morgen, woensdag 28 juni, in de Nederlandse bioscopen, maar tijdens de voorpremières afgelopen zaterdag en zondag heeft de film al bijna 125.000 fans naar de bioscoopzalen getrokken. De opbrengst tijdens het openingsweekend was zo’n 1 miljoen euro, dat is 22% meer dan dat Minions in 2015 heeft opgebracht in het openingsweekend.

Blockbuster Despicable Me 3, of voor de Nederlanders en Belgen beter bekend als Verschrikkelijke Ikke 3, is de langverwachte, nieuwe familiefilm van Illumination Entertainment, die eerder hits scoorde met Verschrikkelijke Ikke 1 & 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Volgens distributeur Universal Pictures koos, van alle bioscoopgangers, één op de drie voor de nieuwe film waarin Gru, zijn vrouw en de Minions het moeten opnemen tegen gemenerik Dru, de broer van Gru.

De wereldpremière van de Amerikaanse versie vond afgelopen zaterdag plaats in Los Angeles. De stemacteurs Steve Carrell, Kristen Wigg en Miranda Cosgrove waren hierbij aanwezig. Zanger Pharrell Williams, die vijf nieuwe nummers heeft geschreven voor Verschrikkelijke Ikke 3, was ook van de partij. Carlo Boszhard, Pip Pellens, Jelle Stout, Enzo Knol en Dee vormen de Nederlandse stemmencast.

Bekijk hieronder de trailer van de vrolijke animatiefilm voor de hele familie:
 

 

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

FoxScreen Bioscoopreclame

Partner

Meer van deze partner
Nu op Twitter