door IDMK, partner | 16 mei 2017, 16:05 in Mensen & Carrière
Marketing Communicatie Marketingcampagnes

Leer van succesvolle digital marketingcases van oa. Zalando, Volkswagen en Sephora

IDMK Trainingen, partner | 16 mei 2017, 16:05

CustomerTalk organiseert op 13 juni a.s. Best of Global Digital Marketing - het event waarbij de beste internationale cases op het gebied van digital marketing te zien zijn.

Deze inspirerende dag, waar meer dan 20 internationale Award Winning Digital Marketing Cases voorbij zullen komen, wordt gehouden in Leusden. The Best of Digital Marketing richt zich op iedereen wiens taak het is om digitale marketing te integreren in de marketingactiviteiten van de organisatie.

5 redenen waarom je dit event niet mag missen:

  • Internationale award winning cases
  • 6 PE punten voor NIMA & Thuiswinkel-eAcademy
  • B2B en B2C, profit & non profit cases
  • Inspiratie voor je eigen cases
  • Cases zullen behandeld worden van begin tot eind

Programma
Gedurende deze dag worden meer dan 20 verschillende cases gepresenteerd. Zo staan bijvoorbeeld cases op het programma van: Vodafone, Volkswagen, Sephora, Zalando, Valio en Carrefour. 

Aanmelden
Relaties van IDMK kunnen deze inspirerende casedag met korting bijwonen. Gebruik bij registratie code IDMKBOD75 en ontvang €75,- korting voor deze geheel verzorgde dag (inclusief lunch, hapjes en drankjes gedurende de dag en borrel). 

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

IDMK

Partner

IDMK onderscheidt zich door korte workshops en trainingen gericht op de praktijk en directe toepasbaarheid. Met de trainingen van IDMK kun je direct aan de slag voor meer effect, rendement, succes en resultaat uit online en offline marketing en communicat

Lees meer over IDMK
Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter