door IDMK, partner | 7 december 2016, 16:24 in Mensen & Carrière
Neuromarketing Webinar

Webinar Neuromarketing in de praktijk 12 december a.s.

IDMK Trainingen, partner | 7 december 2016, 16:24

Op maandag 12 december neemt Ment Kuiper je mee in de wereld van neuromarketing. Met inzichten en onderzoeksresultaten uit dit nog relatief nieuwe vakgebied die je kunnen helpen met het verhogen van conversie en het verbeteren van resultaten.

In 6 stappen de principes van neuromarketing succesvol toepassen

Om succesvol te zijn met je marketingactiviteiten is het van belang dat je de neurologie in het denken van de mens herkent en deze vertaalt naar je marketinginstrumenten. Op basis van vele onderzoeken geeft Ment op praktische wijze een aantal handvatten die je kunt gebruiken om je eigen “uitingen” te spiegelen en beoordelen om het effect van deze inspanningen te verhogen.

Het webinar

Tijdens het webinar heb je via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van de vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heb je een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Datum en tijd

Het webinar wordt gegeven op maandagavond 12 december 2016 van 20.00 - 21.00 uur

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar. Na ontvangst van je aanmelding sturen wij je de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het webinar begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). Deelname aan dit webinar is gratis. De inschrijving voor dit webinar sluit op maandag 12 december om 17.00 uur.

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

IDMK

Partner

IDMK onderscheidt zich door korte workshops en trainingen gericht op de praktijk en directe toepasbaarheid. Met de trainingen van IDMK kun je direct aan de slag voor meer effect, rendement, succes en resultaat uit online en offline marketing en communicat

Lees meer over IDMK
Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter