door Mediaxplain, partner | 23 januari 2017, 11:46 in
Pr Bureau Marketingbureaus Budgetten

2017 wordt het jaar van relevante content voor de juiste doelgroep

Mediaxplain, partner | 23 januari 2017, 11:46

In een onderonsje met drie media-experts leggen wij drie PR vragen bij hen neer.

Nieuw jaar, nieuwe doelen. De mediawereld is non-stop in beweging en samen met Nina Pierson (oprichtster en ), Bastiaan Van Schaik (adjunct-hoofdredacteur en ) en Milou Turpijn (hoofdredactrice ) kijken we vooruit. Wat gaat 2017 ons brengen?

Ook PR bureaus hebben goede voornemens. Welke goede voornemens mogen niet ontbreken op de wishlists van PR bureaus?

Nina: “Echt contact maken met je netwerk! De afgelopen jaren lag de focus meer op het bereiken van de massa. Je wilt het gevoel hebben dat een PR bureau speciaal voor jou iets heeft uitgekozen. Nu krijg je nog te vaak het gevoel dat PR bureaus zoveel mogelijk mensen willen bereiken met een te algemeen verhaal. Daarnaast hoop ik vaker de combinatie te zien van free publicity en betaalde opdrachten. Waarom wordt er geen budget gereserveerd voor influencers, bloggers en pers zodat zij naast productsponsoring ook waardevolle en mooie content samen kunnen maken?”

Bastiaan: “Het valt me op dat PR bureaus nog steeds de geijkte paden bewandelen. Mijn advies is om je niet te laten beperken en breder te denken in verschillende doelgroepen. Bepaalde kanalen, zoals een online platform, een videokanaal of een geïntegreerde app, doen het juist erg goed wanneer je meerdere doelgroepen wilt bereiken. Door breder te denken, spreek je een groter publiek aan.”

Milou: “Ik denk dat het voor PR bureaus heel belangrijk is om goed te kijken of de content relevant is voor de desbetreffende mediatitel in plaats van elk persbericht naar ons toe te sturen. Women’s Health is in de basis natuurlijk een magazine, maar we zijn steeds meer een merk aan het worden. PR campagnes kunnen breder ingezet worden. Denk naast het magazine ook aan events of een online, video en social media vertaling. Het goede voornemen voor PR bureaus mag zijn dat zij ons ook écht gaan zien als een volwaardig merk met meerdere kanalen.”

Welke ontwikkelingen zie jij op het gebied van PR en waar gaat de markt in 2017 naartoe?

Nina: “Er gaat een verschuiving plaatsvinden van kwantiteit naar kwaliteit. Liever 100 mensen écht bereiken dan 100.000 mensen half. Als merk kom je er niet meer mee weg om sec een product te verkopen dat er goed uitziet. Boodschappen krijgen meer diepgang en producten vertellen een verhaal. Deze verschuiving zie ik gelukkig ook plaatsvinden in het land van influencers. We kijken niet meer alleen naar de beste mascara of de coolste outfit. Veel bloggers hebben nu ook écht een verhaal te vertellen en laten aan hun volgers zien dat er zoveel meer in het leven is dan alleen het uiterlijk. Ook in de wereld van PR zal er dus meer behoefte zijn aan diepgang. Denk aan interessante informatieavonden of kleinschalige kwalitatieve events.”

Bastiaan: “PR bureaus komen voor een steeds grotere uitdaging te staan in de dynamische en online mediawereld van nu. Ik denk dat de PR sector langzaam maar zeker verschuift naar een veredeld marketingbureau, waarbij steeds meer campagnes tot stand komen middels betaalde samenwerkingen.”

Milou: “Ik heb het gevoel dat free publicity er bijna niet meer is. PR bureaus krijgen steeds meer budget en ik denk dat ze steeds meer een soort van marketingbureau gaan worden. Budgetten worden dus niet meer alleen besteed aan aandacht in de vorm van print, maar ook aan een Instagram campagne of het sponsoren van een video of een online artikel. Steeds meer wordt er samen met de redactie gekeken naar de doorvertaling van een boodschap. Op deze manier creëren we campagnes die interessant zijn voor onze lezeressen en voor de opdrachtgevers waar we mee werken.”

Welke doelen streef je komend jaar na en wat gaat 2017 jou brengen op het gebied van werk?

Nina: “Ik wil Bedrock uitbouwen tot een klein ecosysteem voor een bewuster en gezonder leven. Het is een levensstijl waarmee je vol vertrouwen weloverwogen beslissingen neemt die niet alleen goed zijn voor je eigen gezondheid, maar ook voor de wereld waarin we leven. Ik wil met Bedrock laten zien dat bewust leven heel makkelijk en leuk kan zijn! Naast het online magazine zijn we ook bezig met de eerste plannen voor een boek, een meditatie podcast serie en er wordt een app ontwikkeld voor het aanleren van gezonde gewoontes.”

Bastiaan: “Mijn grootste doel is om van Libelle.TV een groot succes te maken! Dit doen we met spannende formats, zoals bijvoorbeeld onze ontbijtsoap ‘Over Eva’. Een serie die de kijker graag wilt zien. Daarnaast wil ik het bereik van Libelle Daily nog verder vergroten door onze bezoekers een nog betere ervaring van onze online omgeving aan te bieden.”

Milou: “Met Women’s Health zijn we ontzettend aan het groeien. Voornamelijk zien we deze groei op het online vlak. Het aantal abonnees op het magazine stijgt en hier ik ben ik mega blij mee. We doen het goed wanneer het magazine stabiel blijft of we een lichte groei realiseren. Op het gebied van online wil ik echt gaan groeien en streef ik ernaar om ons video-platform nog beter te maken. Voor velen zijn we nu al een autoriteit op het gebied van health en dit wil ik vasthouden. Waar men ons soms nog associeert met een echt fitnessblad, zien wij health toch echt breder waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de mind. We gaan meer met experts werken om die autoriteit te bevestigen. Ik wil vrouwen helpen om alles uit zichzelf te halen en zo sterk mogelijk in hun schoenen te gaan staan.”

Fotocredits
Nina Pierson: Linda Stulic voor Anna van Mills
Milou Turpijn: Jasmine Janissen

 

Reacties op dit artikel (6)

Comment author avatar
Avatar

TRUPIN

(31 januari 2017, 14:59)
"" "" "Geweldige kans voor uw financiële problemen" "" ""
Een lening of financiering nu nodig?
(E-mail: jtrupin.service_finance@outlook.com)
Particuliere lening hypotheekbedrijven
De beste oplossing voor de problemen van uw bank
E-mail: jtrupin.service_finance@outlook.com
PS: verspreid het woord aan uw vrienden, buren, collega's en ouders.
Dank u
Avatar

Jack De Young

(17 maart 2017, 1:54)
HOW I GOT MY ATM BLANK CARD FROM MR ANDY BRAIN GET IN TOUCH WITH THEM ON THEIR WEBSITE
https://ultimateatmhackers.wixsite.com/blankatm/testimonial AND THEY ALSO GIVE OUT LOAN AT THE RATE OF 2%

My name is Jack De Young i'm here to testify about Mr.Andy Brain hacker ATM Blank Card. I was very poor before and have no job.I saw so many testimony about how Andy send them the ATM blank card and use it to collect money in any ATM machine and become rich. I email him also and he sent me the blank card just within 3 days. I have use it to get 900.000.00. dollars. Withdraw the maximum of $ 10,000 daily. Harry is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any ATM Machine Vault with the use of ATM Programmed Card which runs in automatic mode. I have also use the card to purchace so many goods online. I now own my self and house and a self Business. These card really change my life,i am so happy. Email him now for your urgent blank card for how to get it and its cost,and how to also hack credit cards and send the money to your self..THEY ALSO GIVE OUT LOAN AT THE RATE OF 2%. You can get your urgent loan from them.

Email: Ultimateatmhackers@gmail.com
Website: https://ultimateatmhackers.wixsite.com/blankatm/testimonial
Text don't call: +1 (402) 892-2486
Avatar

fred mantin

(24 maart 2017, 19:25)
Bent u een zakelijke man of vrouw? Je hebt geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u lening nodig hebt om uw schuld te vereffenen of betalen van uw rekeningen of start een leuk bedrijf? Heeft u geld nodig voor uw project? Wij bieden gedekte leningen, voor welk bedrag en overal in de wereld (particulieren, bedrijven, vastgoed en rechtspersonen) in de prijs van 2% uitstekend. Bij de beantwoording van de aanvraag en meer informatie te sturen naar het volgende e-mailadres: (fredmantin@gmail.com)
Avatar

margi

(6 april 2017, 11:40)
Ik ben mevrouw Margi Ben, een particuliere leningen bedrijf dat steun geeft aan de gemiddelde personen die behoefte hebben aan financiële bijstand. U moet dringend een lening af te betalen uw schuld of om uw bedrijf te verhogen? Als je zijn afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Als u een consolidatie lening of een hypotheek nodig? Hier is de mogelijkheid om uw financiële problemen op een end.you brengen slecht krediet of geld nodig om te investeren voor het bedrijfsleven tot op 2% rente terug te betalen, de financiële eis voor individuen om te betalen rekeningen, om geld te lenen. Ik moet u mededelen dat wij zijn zeer betrouwbaar en bereid om krediet te geven aan de begunstigde zou zijn. Dus neem contact met ons op via e-mail (mrsmargibenloancompany@gmail.com)
Avatar

Dennis Ryan

(17 april 2017, 20:49)
LENING INVESTERING!
Heb je een lening nodig? Bent u geïnteresseerd in het krijgen van een soort lening? Of bent u financieel zorgen maken? Heeft u een schuld te betalen? We geven leningen aan alle delen van de wereld, onze rente op de lening is 2% zal worden vernietigd met een verhandelbaar duur, ongeacht uw locatie of kredietstatus. Om een ​​lening vandaag krijgen ze bij ons via de e-mail van het bedrijf Adres op: dennisryanloanfunds@gmail.com

LET OP: We geven minimum van (5.000 $ / €) en een maximum van (500.000.000 $ / €) E.T.C. Een lening aanvraag moet worden vermeld in Amerikaanse dollars of euro's, en een andere valuta gebruikt.

Geïnteresseerde lening aanvragers moeten Vul de lening aanvraagformulier voor goedkeuring ..

(INFORMATIE Leners)
Jullie namen …………………
Bedrag dat nodig is .................. ..
Looptijd:……………………
Jouw land………………..
Staat:…………………….
Stad……………………..
Mobiel nummer:……………..
Doel van de lening………………..
Maandinkomen……………..
Bezetting…………………
Geslacht:…………………….
Je leeftijd…………………..
Thuisadres:……….
Kantoor adres:……..

Mr.Dennis Ryan
Loan Officer
Tel +2348176051481We wachten op uw e-mail E-mail: dennisryanloanfunds@gmail.com

Dankzij uw snelle reactie, wij staan ​​tot uw dienst.
.Dennis Ryan Leningen Limited

zodra je vult de lening aanvraagformulier
© 2017 Microsoft Privacy & cookies Ontwikkelaars Engels (Verenigde Staten)
Avatar

Alexander Comfort

(25 april 2017, 16:35)
Aandacht!!!
Heb je dringende lening nodig? Wij lenen aan geïnteresseerde personen
Die met goed vertrouwen lenen en met een rentevoet van 3%. Heb je serieus behoefte aan een
Dringende lening? Dan ben je op de juiste plek. Wij geven zaken uit
Lening, persoonlijke lening, Kerstlening, enzovoort. Neem contact met ons op voor uw aanvraag om uw lening te ontmoeten
Vraag en uiteengezet van financieel probleem. Contacteer ons vandaag via email voor een snelle en veilige lening:
         ALEXANDERKREDIT111@INBOX.LV

Bedankt als we wachten op uw reactie.
Alexander Comfort Lening.

Dit is een bijdrage van

Mediaxplain

Partner

Meer van deze partner
Nu op Twitter