door NIMA, partner | 5 januari 2017, 12:08 in Mensen & Carrière

NIMA Premium Mastercourse Merkmanagement

Nima, partner | 5 januari 2017, 12:08

Recent onderzoek laat zien dat veel organisaties in Nederland merkmanagement als complex, onvoorspelbaar, rommelig, chaotisch en soms zelfs anarchistisch ervaren.
De evolutie en fragmentatie van media helpen daar niet bij. Ook de democratisering rondom de vraag van wie het merk is, waarbij de stem van de klant, consument of andere belanghebbende zwaarder weegt dan die van de merkmanager, werpt de vraag op of de huidige communicatie-professional voldoende toegerust is om regisseur te zijn en niet alleen deelnemer in de communicatie rondom het merk.

Ben je werkzaam in een senior (marketing)communicatiefunctie, kom je regelmatig in aanraking met vraagstukken rondom merkmanagement/ merkregie, en zoek je vanuit verschillende invalshoeken (zowel theorie als praktijk) naar een fundamenteel en actueel inzicht hoe je merken en merkcommunicatie sterker kunt maken en efficiënter kunt organiseren, dan ben je toe aan de Mastercourse Merkmanagement.

De Mastercourse geeft je de kennis, vaardigheden en het inzicht om de merkcommunicatie efficiënter en effectiever te managen. Na afloop van de Mastercourse ben je in staat om als regisseur van het merk en de merkcommunicatie te opereren en het merk bedrijfsmatiger te managen. Daarnaast biedt de Mastercourse inzicht in de recente ontwikkelingen in het vakgebied, state-of-the-art cases, diverse praktijkprofessionals die hun inzichten met je delen, geïnspireerde mededeelnemers en een uitbreiding van jouw netwerk.

De classes vinden op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur plaats op de volgende data:

Dinsdag 2 mei 2017:  Merkoriëntatie & Merkmanagement + Merkstrategie: Management van de Mentale Merkidentiteit
Dinsdag 16 mei 2017: Merkontwikkeling: Management van de Visuele Merkidentiteit
Dinsdag 30 mei 2017:  Merkorganisatie: Management van de Interne Merkimplementatie & Merkcommunicatie
Dinsdag 13 juni 2017: Merkmanifestatie: Management van de Externe Merkcommunicatie + Merkvalidatie: Merkevaluatie & Accountability

Voor meer informatie:

 

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

NIMA

Partner

In het hart van marketing, communicatie en sales

Lees meer over NIMA
Meer van deze partner