door NIMA, partner | 7 maart 2017, 14:02 in Mensen & Carrière
#nima #personal #empowerment

NIMA Training: Personal Empowerment

Nima, partner | 7 maart 2017, 14:02

Leer op 18 april je eigen Personal Empowerment stijl ontdekken!

De NIMA training Personal Empowerment is in november 2016 beoordeeld met een 9.3!

Vandaag de dag vraagt de arbeidsmarkt meer van jou als marketeer, communicatieprofessional of salesprofessional. Je deskundigheid, kennis en prestaties moeten up-to-date zijn, maar dit alleen is geen garantie op succes voor de toekomst. Het gaat meer en meer om jouw persoonlijke kracht, je bezieling en persoonlijke toegevoegde waarde in het werk.

Hoe blijf jij nu als professional overeind? Hoe weet jij jezelf en je  omgeving te inspireren en collega’s of relaties mee te krijgen? Hoe pak jij nog meer de verantwoordelijkheid en ambitie op? Zorg jij voor actieve sturing op je marktwaarde en je carrière? Waar wil jij naar toe als professional (toekomst)? Welke comfortzone remt je?

Enkele Empowerment vragen die je zelf wellicht bezig houden….. Wil jij in actie komen? Schrijf je dan  in voor 18 april!

Het doel van de training Personal Empowerment is
Je wordt bewuster van wat je ambieert, inspireert en waardoor je in actie komt ten aanzien van je Personal Empowerment.
Je pakt het stuur en neemt verantwoordelijkheid en discipline voor je carrière, je (energie)balans en de continue ontwikkeling van je zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap (samen met je collega’s.)
Na deze interactieve training, inclusief schermworkshop, heb je voldoende handvatten en inzichten ontvangen om jezelf en je carrièreambitie daadkrachtiger, gezonder en effectiever neer te zetten.

Trainster
Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als Economisch Psycholoog aan de UvT. Zij heeft als consultant/trainer 20 jaar ervaring in de marketingcommunicatie, management development-programma’s en incompany business schools, bij zowel nationale als internationale organisaties. Jocelyns passie is mensen, hun ambitie en het verbinden en versterken van merken. Zij legt de link naar zowel de organisatie waarin een professional werkzaam is als naar de persoon in kwestie en zijn persoonlijke ambitie. Zij heeft zich als trainer ook tal van licenties verworven vaardigheden en methodes eigen gemaakt, zoals LIFO® en RET.

Jocelyn Rebbens heeft als twee keer op een rij ‘the best of NIMA’ award ontvangen. De beste spreekster van NIMA scoorde in 2015 een 9.3 en in 2016 een 9.5. Chapeau!  Jocelyn werkt samen met Efence, met trainer en instructeur Bert van Til. Hij is jarenlang zelf professioneel schermer geweest en deelt zijn ervaring nu in bedrijfstrainingen.

Leerthema’s & Resultaat:

• Noodzaak van zichtbaarheid en jouw Personal Empowerment als marketeer, communicatie- of salesprofessional
• Modern empowerment en engagement: Waarom krachtige leiders inspireren, tot actie bewegen en mensen meekrijgen.
• “Wall of inspiration” en presentatie: wat inspireert jou en waar kom jij je bed voor uit? Wat of wie geeft je energie?
• Bewustwording en uitwerken van je Personal Empowerment-kompas: missie, drijfveren en resultaten (WHY, HOW, WHAT; Golden Circles Simon Sinek)
• Coaching in duo’s op jouw Empowerment-kompas
• Assertiviteit en uit je comfortzone komen: wat wel en vooral niet werkt om gezien te worden.
• Energiemanagement en bij je empowerment (en voornemens) blijven: energiegevers & energievreters
• Statement Personal Empowerment: Maak het waar! 5 stappen Actieplan voor morgen.
• Reflectie: Schermworkshop: Personal Empowerment-stijl ontdekken

Waarom schermen?
De schermkunst valt het beste te omschrijven als ‘robuust’. Geen schermer is hetzelfde en elke deelnemer gaat op zijn eigen persoonlijke wijze het duel aan. Deze persoonlijke schermstijl uit zich in het vertonen van bewust en onbewust non-verbaal gedrag: elke beweging is een signaal of een reactie op een signaal. Dankzij het schermen wordt dit gedrag uitvergroot. Bijvoorbeeld, een conflict of onderhandeling heeft opeens letterlijk ‘aanvallers en verdedigers’. Het schermen is een uitstekende metafoor voor de interactie tussen mensen en biedt handvatten om eens op een andere manier naar iemands voorkeuren, kwaliteiten, leiderschapsstijl en valkuilen te kijken. Mooi om je Personal Empowerment eens fysiek te ontdekken.

Iets voor jou?
De doelgroep voor deze eendaagse training is divers; dus marketingprofessionals, communicatieprofessionals, sales professionals uit diverse branches en functies. Mits zij dezelfde leerbehoefte en doelen hebben tav Personal Empowerment. Aangezien het een training is die verdieping biedt op de persoonlijkheid, empowerment, persoonlijk leiderschap, zichtbaarheid en het gedrag van de deelnemers, is het juist interessant van andere professionals te leren.

De toegevoegde waarde van het traject zit in zowel de voorbereiding (huiswerkopdrachten), de interactieve training zelf met maximaal 12 personen (met veel opdrachten, 1 op 1 feedback en oefenen) als de bijbehorende schermworkshop.

Jocelyn begeleidt voor NIMA ook de  op 3 oktober 2017.

Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met Nicole van Deursen via of je aanmelden via de

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

NIMA

Partner

In het hart van marketing, communicatie en sales

Lees meer over NIMA
Meer van deze partner