door NIMA, partner | 27 maart 2017, 14:00 in Mensen & Carrière
#nima #socialmedia

NIMA Workshop: Content strategie voor social media

Nima, partner | 27 maart 2017, 14:00

Het doelgericht inzetten van content op social media

Het inzetten van content op social media is voor veel bedrijven een effectieve manier op om social media zichtbaar te zijn en doelgroepen in beweging te krijgen. Een doelgerichte inzet van content op social media ondersteunt bedrijven bij het vergroten van bereik, het stimuleren van interactie, een betere reputatie en imago en het genereren van verkeer en leads. Deze 1 daagse NIMA workshop leert je alles voor het opstellen van een strategisch raamwerk om een doelgerichte content strategie voor social media te bepalen en in de praktijk te kunnen toepassen.

Wat levert deze NIMA Workshop op?
Tijdens de workshop op 2 juni ga je aan de slag met het ‘See, Think, Do’ raamwerk voor het ontwikkelen van een content strategie voor social media. Hiermee leer je hoe social media kan worden ingezet om je doelgroep effectief  te bereiken, deze te inspireren en uiteindelijk tot actie laten overgaan door de inzet van content. Na afloop van deze workshop heb je een eigen strategische basis gelegd voor de inzet van content op social media en bezit je de tools en handvatten om hiermee zelf de vervolgstappen in de praktijk te maken.

Vorm
Deze workshop omvat een interactieve presentatie, verschillende werkopdrachten en een presentatie van een gastspreker die ervaringen uit de eigen praktijk zal delen met de deelnemers. Voor deelname aan deze workshop is een laptop verplicht omwille van de werkopdrachten tijdens de workshop.

Voor wie?
De NIMA workshop ‘Content strategie voor social media’ is geschikt voor marketing-, communicatie en/of salesprofessionals die op een strategische wijze aan de slag willen met het inzetten van content op social media. Deelnemers leren kennis direct in de praktijk te brengen en kunnen zo hun eigen content strategie ontwikkelen of de huidige strategie toetsen.

PE punten
Register Marketeers, Senior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze workshop 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze workshop bedragen voor niet NIMA members € 650.

Meld je aan voor de Workshop: Content strategie voor social media op 2 juni. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Nicole van Deursen via 

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

NIMA

Partner

In het hart van marketing, communicatie en sales

Lees meer over NIMA
Meer van deze partner