door NIMA, partner | 5 januari 2017, 13:57 in Mensen & Carrière

Slimme inzichten voor een vliegende start in het nieuwe jaar

Nima, partner | 5 januari 2017, 13:57

Kickstart 2017

2017 krijgt een vliegende start met Kickstart 2017.
Ben Tiggelaar geeft je inzichten mee om van 2017 echt jouw jaar te maken. In een compact en superpraktisch seminarprogramma vol inzichten en eye openers.

Drie ultra-relevante thema’s:

#1: Co-operate!
Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Samenwerking werkt pas écht als iedereen over het korte termijnbelang en eigenbelang heen kijkt. Hoe doe je dat? Hoe werk je effectief samen binnen je team en met partijen buiten je organisatie?

#2 Lead!
Deze nieuwe tijd vraagt om sterk leiderschap. Leiderschap aan je team, leiderschap aan jezelf. Welke leiderschapsinzichten helpen je om het beste uit jezelf te halen en je team boven zichzelf uit te laten stijgen?

#3: Act!
Plannen zijn prachtig, maar het draait om implementatie. Om doen! Dat is nog lang niet altijd even makkelijk in de hectiek van alledag. Hoe vertaal je plannen naar praktische acties en hoe versla je de waan van de dag? Een stoomcursus implementatiekunde.

Uniek en éénmalig seminar
Kickstart 2017 is komt voort uit een unieke samenwerking tussen DenkProducties, Ben Tiggelaar, Nevi/Purspective en Nima. Zij slaan de handen ineen om inkoop- en marketingprofessionals een vliegende start te geven in 2017. Met een indrukwekkend seminarprogramma vol praktische inzichten voor meer succes en meer impact in het nieuwe jaar.

Kijk voor meer informatie op: http://www.nima.nl/evenementen/kickstart-2017-slimme-inzichten-vliegende-start-nieuwe-jaar/

 

Reacties op dit artikel (0)

Dit is een bijdrage van

NIMA

Partner

In het hart van marketing, communicatie en sales

Lees meer over NIMA
Meer van deze partner