TMG

Over TMG

Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is een van de grootste mediabedrijven van Nederland, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé, VROUW, regionale dagbladen zoals Haarlems Dagblad en Noordhollands Dagblad, en de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM. Deze hoofdmerken vormen het hart van het bedrijf.

Daarnaast hebben we tientallen andere merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment, e-commerce, vraag- en aanbod in de particuliere markt en videoproducties. Via Keesing Media Group geven we puzzelbladen en digitale puzzels uit in Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Duitsland, Spanje, Italië, UK, Noorwegen en Hongarije. 

Onze missie is consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment. Via internet, mobiel, film, geluid, print én crossmediaal, in alle denkbare distributievormen. De behoefte van de consument staat centraal in de keuzes die wij maken.

Met sterke merken en dominantie in onze content-domeinen zijn wij een aantrekkelijke partner voor marketeers, adverteerders en contentpartners. Samen met hen willen wij meer waarde creëren in de gehele keten en een duurzaam resultaat realiseren voor alle betrokkenen.

Artikelen van TMG

Contactgegevens

TMG

Partner

Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
Nederland

088 824 2222


www.tmg.nl

Nu op Twitter