Bacardi en Xite motiveren jongeren om dromen na te jagen in zomercampagne

Young adults worden uitgedaagd in zomercampagne ‘Share What Moves You’.

Rob Black

Voor het festivalseizoen komen Bacardi en Xite samen met de zomercampagne ‘Share What Moves You’. Jongeren worden in deze campagne aangemoedigd om hun passies, ambities en dromen de delen met de rest van de wereld om zo ook anderen te kunnen inspireren. 

Danseres Lotte Schouten en dj Rob Black laten in korte video’s op onder meer Facebook en Instagram zien wat hun beweegredenen zijn om op deze manier andere jongeren aan te sporen hun dromen na te jagen. 

Jongeren krijgen drie weken lang de mogelijkheid om een foto of video via social media te delen met de hashtag #sharewatmovesyou om op deze manier de twee merken Bacardi en Xite te overtuigen van hun passie. 

‘Om de drempel zo laag mogelijk te houden voor de deelnemers hebben wij ervoor gekozen om ze de vrijheid te geven om zelf het kanaal te kiezen dat ze hiervoor willen gebruiken’, vertelt Manon Fennis, Marketing Director van Xite. ‘Dat kan dus door middel van een video op Facebook zijn, maar bijvoorbeeld ook door een foto op Instagram of zelfs via Instastories.’

De twee beste inzendingen worden beloond met een videoportret over hun passie en talent. Het portret zal ook worden uitgezet via de Xite-kanalen. De beste inzendingen zullen ook een financiële bijdrage krijgen.

Esther Ris, Head of Productions bij Xite: ‘De crossmediale campagne met een sterke focus op Instagram is van campagnestrategie tot filmscript, van productie tot muziek, ontwikkeld en uitgewerkt door Xite. Hierdoor konden we alle onderdelen op een goede, efficiënte en doelgerichte manier inzetten, wat ook zorgde voor een zeer fijne samenwerking met Bacardi.' 

Credits

Klant: Bacardi
Verantwoordelijk bij klant: Ingrid Lammens
Mediabureau: Chantal Balder, Harriet van der Leur, Elizabeth Zesjkova, Imke Kuiper (OMD)
Marketing: Manon Fennis 
Account: Louiza Voorthuijsen, Arash Banaei
Head of Productions: Esther Ris
Creative + Director: Lars Brink
Producer: Rutger van Hesteren
DP: Levien Priem
Edit: Levien Prem
Grading: Nikolai Swartz
Sound design: Wouter Hardy

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie