Kruidvat opent pop-upstore aan de Spaanse kust

Met zomercampagne ‘Costa del Kruidvat’ opent Kruidvat een tijdelijke winkel aan de Costa.

Zonnebrand vergeten of je tandenborstel thuis laten liggen? Nederlandse toeristen in Palamós hoeven zich deze zomer geen zorgen te maken, want Kruidvat opent een pop-upstore in de Spaanse badplaats aan de Costa.  

Leuke twist

‘Kruidvat opent in Spanje een vestiging omdat dit een leuke twist geeft aan de nieuwe zomercampagne’, zegt Lodewijk van der Peet, managing director bij BeyenMeyer, het bureau van Kruidvat. ‘Met deze actie wil Kruidvat zijn klanten voordeel bieden van hier tot aan de Costa.’

'De Roelvinkjes passen bij de doelgroep van Kruidvat'

Vader en zoon Roelvink (Dries en Dave) verzorgden de openingsceremonie, die live te volgen was via Facebook. ‘Dave en Dries Roelvink zijn uitgenodigd omdat zij het best passen bij de doelgroep’, aldus Van der Peet.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Dirk Henri Dobbelaere
Ronduit fantastisch idee, gewoon screenen waar grote concentraties aan Belgen en Nederlanders verblijven en go for iT , ook Belgische en Nederlandse bieren en snacks in assortiment brengen( indien de taksen dit toelaten, proficiat dat is de flexibiliteit en creativiteit waar de massmarket toch nog voor buitenkomt
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie