Aan dit resultaat hebben we niets toe te voegen

SuperRebel.com en Servero scoren met campagne 100% appelmoes

Servero voegt waarde toe aan categorie en wordt genomineerd voor Product van het Jaar.

Eind 2017 lanceerde Servero het nieuwe product Servero 100% Appelmoes. De nieuwe standaard in appelmoes. Gemaakt van appels, appels en niets dan appels. Zonder toevoegingen, dus ook geen suiker. Servero 100% Appelmoes heeft de markt voorzien van een noodzakelijke impuls en heeft ervoor gezorgd dat de markt weer groeit. De Servero omzet komt volledig additioneel op de bestaande appelmoes markt.

Een jaar na de lancering heeft Servero een substantieel marktaandeel weten te veroveren en een voortrekkersrol ingenomen in de trend naar minder suiker. Consumenten zien suiker als de grootste barriere voor (meer) consumptie van appelmoes en waren het product gewoon vergeten omdat er zo weinig gebeurde in de categorie. Het is niet moeilijk om appelmoes te maken zonder suiker toe te voegen, maar het is wel heel moeilijk om dit lekker te laten smaken. Servero Food Lab investeerde in een nieuwe technologie en daarom is het gelukt om een appelmoes te maken van 100% appel met de volle smaak die consumenten verwachten. Als consumenten het product een keer hebben geproefd willen ze niets anders meer. Daarom is de totale marketing communicatie gericht op 2 peilers, te weten bekendheid en trial. SuperRebel.com ontwikkelde de brand story het campagne thema 'Hier hebben we niets aan toe te voegen'.

Samen met Soundwise ontwikkelden we bovendien een sterke jingle die een belangrijke rol speelt in de campagnes. Naast een printcampagne is er een tv-commercial die is geproduceerd in samenwerking met Frequin. Dit thema is doorvertaald naar alle media. Mediabureau Zigt heeft een slimme mediastrategie ontwikkeld. Young Perfect heeft het thema doorvertaald naar een succesvolle activatie op de winkelvloer en voor social media wordt samengewerkt gr8 agency.

Servero heeft de smaak van succes te pakken. Ook komend jaar wordt de campagne hoogstwaarschijnlijk doorgezet. Op TV en op de winkelvloer. Online en in social media. Servero 100% Appelmoes. Natuurlijk de lekkerste.

 

SuperRebel is het bureau voor het bedenken van nieuwe merken en het opfrissen en fris houden van bestaande merken. We gebruiken creativiteit ter bevordering van effectiviteit. We maken hele ingewikkelde proposities heel simpel. En bouwen consistent aan hele sterke merken. Door keuzes te maken en door klanten te helpen om keuzes te maken. Op het gebied van design en advertising. Ben jij ook op zoek naar zo'n bureau? Maak dan een afspraak met Renate of Lodewijk. Tel. 076-5728888. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →