Amsterdome: De eerste circulaire congreslocatie

In november 2018 opende circulaire evenementenlocatie Amsterdome haar deuren en je voelt: dit is een bijzondere plek! Lees meer

Amsterdome

In november 2018 opende Amsterdome haar deuren en je voelt: dit is een bijzondere plek! Het is het overweldigende effect dat een koepel van 24 meter hoog veroorzaakt. Voeg daar de bereikbaarheid langs de A5 en A10, de nabijheid van Station Amsterdam Sloterdijk en 5.000 m² vloeroppervlakte aan toe en je hebt de perfecte evenementenlocatie!

De Amsterdome vormt een nieuw markeringspunt bij binnenkomst van de hoofdstad. Zeker in het donker, als de dome door ledverlichting oplicht tegen de skyline van de stad. “Ja, dat zorgt wel voor de wow-factor hè?”, lacht Timo Kruft. De man die jaren geleden in 29 zeecontainers vol aluminium panelen een eventlocatie zag. Regelmatig werd hij voor gek verklaard. Nu snapt iedereen wat hij voor zich zag.

Art meets industrial
Of je nu valt voor de indrukwekkende architectuur, het unieke verhaal of het circulaire karakter; wie een zakelijk evenement in Amsterdam organiseert, kan niet om de Amsterdome heen. De iconische koepel van het voormalige nationale luchtvaartmuseum is zo’n plek die gasten nooit meer vergeten. Ook binnen, waar het strakke lijnenspel en industriële interieur opvallen. Achter alles wat je ziet, zit een verhaal. Stoelen van oude koelkasten. De vloer van betonpuin. Een bar van zeecontainers waarin de dome jarenlang lag opgeslagen. Lampen van Station Brussel, die nu branden op zonnestroom. En wanden van gerecycled gips.

Interieur Amsterdome

Zalen
De plenaire zaal is een blackbox waar je alle kanten in op kan en de akoestiek top is. Vlak onder het koepeldak vind je een tweede plenaire zaal, vanaf het horecapaviljoen heb je een spectaculair uitzicht en dan zijn er nog 16 flexibele subruimtes. Van compacte vergaderruimtes tot ruime zalen waar je makkelijk met 50 tot 100 man kunt brainstormen.

Facts & figures
10 redenen voor een congres, productpresentatie of relatie-evenement in de Amsterdome:

  • Circulaire evenementenlocatie opgebouwd uit hergebruikte materialen
  • Architecturaal hoogtepunt
  • 200 tot 1.000 personen
  • Plenaire zaal met 17 meter breed curved scherm
  • Horecapaviljoen, ruime foyer en 16 subruimtes
  • Moderne technische faciliteiten
  • Gratis parkeren
  • 5.000 m² vloeroppervlakte
Plenaire zaal Amsterdome

Jouw evenement in beeld
Boek je congres of zakelijke bijeenkomst in de Amsterdome voor 14 april en maak kans op een fotoreportage van een professionele fotograaf. De fotograaf is gespecialiseerd in het vastleggen van zakelijke evenementen en brengt de dag op een prachtige manier in beeld. Perfect voor je interne en externe communicatie over je evenement, bijvoorbeeld om na afloop als terugblik naar alle aanwezigen te sturen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →