HEMA opent eigen studio voor in-house contentcreatie

HEMA Studio gaat voor diverse kanalen packshots en modefotografie verzorgen.

HEMA heeft voor reclamedoeleinden packshots nodig die worden gebruik in diverse kanalen, van website tot en met folders. Het warenhuis verwacht dat de in-house beeldbewerkers minder uren nodig hebben om de ‘vrijstaand” geschoten beelden te bewerken, zodat er meer beschikbaar komt tijd voor campagnematige fotografie.Tegelijk is Hema het eigen modellenbureau hemasupermodel.nl gestart zodat ook de modefotografie in eigen beheer wordt genomen.

Wereldwijd merk

Doordat de contentstudio is ondergebracht in het HEMA support office, zijn de te fotograferen samples dichtbij beschikbaar en kan er snel een beeld worden geschoten. Manager Content Janneke Kragt: ‘We zullen in deze studio omnichannel beelden maken die in alle kanalen gebruikt kunnen worden. Dit kan met onze eigen studio nu nog sneller en efficiënter gebeuren.'

Door met eigen stylisten en fotografen te werken, verwacht HEMA bovendien dat het voor reclame-uitingen meer greep kan houden op de eigen beeldstijl. HEMA-ceo Tjeerd Jegen noemt  HEMA Studio daarom een 'logische vervolgstap' op de ambitie van HEMA om een wereldwijd merk te worden. Al onze producten worden door onszelf met liefde ontworpen en nu worden dus ook de beelden van deze prachtige producten door onszelf gecreëerd.'

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Janny Smits
Wat een vooruitstrevend idee en marketing strategie!
Graag wil ik mij aanmelden als jullie eerste supermodel!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Hoek
Manager Content Janneke Kragt: ‘We zullen in deze studio omnichannel beelden maken die in alle kanalen gebruikt kunnen worden.
Prachtige zin, dat gaat absoluut de goede kant op.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie