Scooters, autoraces en The Best Female DJ bij SLAM!FM

SLAM!FM komt de komende weken met verschillende acties voor haar luisteraars. Er valt een scooter te winnen er komt een autorace en een zoektocht naar nieuw vrouwelijk DJ talent.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De jongerenzender daagt met het Scooter Frequentiespel luisteraars uit om de juiste etherfrequentie bij de juiste stad te noemen. Voor de beste frequentiekenner is er een Qwic Scooter te winnen. In Assen wordt op het TT-circuit de finale van de Dutch Supercar Challenge en de Youngtimer Trophy gehouden.

Tijdens het programma van Kristel Kicks maken luisteraars kans op VIP-kaarten en een RaceXperience met Esra van Elk in de SLAM!FM BMW Z3.

Verder gaat SLAM FM! op zoek naar nieuw vrouwelijk club DJ talent. Op 29 en 30 november staat de zender met een DJ Booth op de NOBILES carrièredagen. Daar kan vrouwelijk draaitalent laten zien wat ze waard is. SLAM!FM DJ’s, waaronder Menno de Boer, geven deze dagen ook een aantal DJ Workshops. De winnares van de titel The Best Female DJ krijgt een half uur zendtijd bij het houseprogramma Clubbin’ met Eric van Kleef.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie