Inschrijving Amma's geopend

De inschrijftermijn voor de MWG Amma’s 2008 is geopend. Media-, reclame- en onderzoeksbureaus, exploitanten en adverteerders kunnen hun cases inzenden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het thema van deze editie van is Mediacircus. In elf categorieën worden Amma’s uitgereikt, waarbij van acht categorieën de winnaar wordt bepaald aan de hand van cases die ingestuurd kunnen worden. De specialistenjury’s en een hoofdjury bepalen de winnaars. Voorzitter van de hoofdjury is Albert Winninghoff.

De specialistenjury’s maken van alle inzendingen een shortlist. De hoofdjury bepaalt daaruit de genomineerden en winnaars van de volgende categorieën:

- Beste Media-/middelenstrategie

- Beste Monomedia-inzet

- Beste Mediastunt

- Beste Media-innovatie

- Mediabureau van het jaar

- Media-adverteerder van het jaar

Een speciale jury beoordeelt de inzendingen voor de Hans du Chatinier-prijzen voor studenten en professionals (onderzoek). Het YIM-Mediatalent van het jaar wordt gekozen door de YIM-jury. De Carl Lipp-prijs en Exploitant van het jaar worden bepaald door middel van online enquêtes.

De inzendcriteria en –formulieren zijn beschikbaar op de site . Inzenden van de cases kan tot en met vrijdag 13 februari 2009. De uitreiking is op dinsdag 19 mei.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie