FRS maakt doorstart met 120 winkels

Free Record Shop start door met 120 winkels en 475 medewerkers.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het gaat om 47 winkels in Nederland, 70 winkels in België en 3 winkels in Luxemburg. Inmiddels kunnen internetbestellingen weer in de winkels worden afgehaald en kunnen in de winkel geplaatste bestellingen weer worden thuisbezorgd

Het personeel van 120 winkels verhuist mee naar de nieuwe organisatie. Het hoofdkantoor annex distributiecentrum blijft in afgeslankte vorm nog enige tijd in Capelle aan den IJssel gevestigd.

Onder leiding van de onlangs benoemde ceo Roland van Geest (ex-Audax) moet Free Record Shop het vertrouwen van de consument in de winkelformule terug gaan winnen. In 2014 wordt een herpositionering van Free Record Shop doorgevoerd.
Momenteel wordt gewerkt aan een gefaseerde ombouw van de winkels. Naar verwachting zal Van Geest de eerste nieuwe winkels voor 1 oktober dit jaar aan de buitenwereld kunnen presenteren.

De activiteiten van Free Record Shop zijn overgenomen door FRESH Entertainment Holding, een nieuwe opgericht vennootschap, waarvan ProCures 75 procent van de aandelen in bezit heeft en 25 procent in handen is van Free Record Shop-oprichter Hans Breukhoven. Hij blijft alleen als adviseur op de achtergrond bij de onderneming betrokken en zal geen bestuurlijke functie vervullen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie