Geen Communicatiemanager van het Jaar in 2006

De prijs voor de Communicatiemanager van het Jaar, de Röhring, zal dit jaar niet worden uitgereikt. Na uitvoerig beraad heeft de jury besloten dat zij uit de voordrachten van dit jaar geen kandidaten kan selecteren die in aanmerking komen voor de titel. Dit heeft tot gevolg dat er geen genomineerden zijn aangewezen en geen prijs wordt toegekend. De uitreiking was gepland aansluitend aan het najaarscongres van Logeion op 7 december aanstaande.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De jury neemt de doelstelling van de prijs, het onder de aandacht brengen van een inspirerend voorbeeld van voortreffelijk communicatiemanagement, serieus en wil geen concessie doen aan het kwaliteitsniveau van de prijs.

De jury sprak eveneens haar teleurstelling uit over het bescheiden aantal voorgedragen kandidaten voor de prijs. In tegenstelling tot vorig jaar, waarbij de selectiecommissie kon kiezen uit zo’n twintig kandidaten, werden dit jaar in de voorronde slechts tien communicatiemanagers voorgedragen. Na een voorselectie bleven vier kandidaten over.

De initiatiefnemers van de prijs - Logeion, vereniging voor communicatie, en het tijdschrift Communicatie - betreuren het dat de Röhring niet zal worden uitgereikt, maar respecteren de beslissing die de jury in onafhankelijkheid heeft genomen.

De jury bestaat dit jaar uit: Barbara Mulder (bestuurslid Logeion), Rocco Mooij (tijdschrift voor Communicatie), Ron van der Jagt (Boer & Croon Corporate Communication) Jan Schinkelshoek (titeldrager 2005, Rabobank Nederland), Joost Ravoo (titeldrager 2004, NS), Astrid Prummel (Adformatie) en Ben Warner (Gasunie Trade & Supply) namens de selectiecommissie.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie