Stivoro lanceert Hulpmiddelenwijzer

In het kader va de nieuwe campagne ‘Stoppen kun je leren’ heeft Stivoro een Hulpmiddelenwijzer gelanceerd.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In de campagne ‘Stoppen kun je leren’ worden rokers gewezen op het belang van hulp bij het stoppen met roken. Centraal in de campagne staat de nieuwe Hulpmiddelenwijzer, die kan worden geraadpleegd op . Via deze wijzer krijgt de roker door het beantwoorden van enkele vragen advies over het hulpmiddel dat het beste bij hem past.

In Nederland gebruikt 30% van de rokers bij het stoppen een hulpmiddel waarvan we weten dat het werkt, zoals nicotinevervangers of Telefonische Coaching. Onderzoek laat zien dat een stoppoging zonder hulp minder succesvol is dan met hulp. Lies van Gennip, directeur van Stivoro: “Stoppen is meer dan gewoon ophouden met roken. Het is van een verslaving afkomen. En dat kun je leren. Vandaar deze campagne met een unieke Hulpmiddelwijzer. Die was er nog niet. We willen het aantal rokers, dat bewezen werkzame hulp bij stoppen gebruikt, vergroten.'

Bij de aftrap van de campagne reed er een Stivoro ‘lesauto’ op de weg, die onderwijst in stoppen met roken (zie foto). Rokers, die buiten tijdens een pauze even stonden te roken, werd gevraagd of ze wilden stoppen met roken en zo ja of ze plaats wilden nemen in de lesauto.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie