Grand Prix Bedrijfsbladen: 115 inzendingen

De inzendtermijn voor de tiende editie van de Nederlandse Grand Prix Bedrijfsbladen is gesloten. In totaal zijn er 115 bedrijfsbladen ingezonden die in aanmerking komen voor deelname.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De competitie vindt plaats tussen 76 interne bedrijfsbladen en 39 externe bedrijfsbladen. De inzenders hebben ook wel oren naar een prijs in een van de vier subcategorieën! Van de 115 inzendingen dingen 49 bladen mee naar de prijzen die zijn te vergeven in de subcategorieën.

Organisator Logeion meldt dat het aantal ingezonden e-zines dermate is tegengevallen, dat het de jury aan voldoende vergelijkingsmateriaal ontbreekt om een juist oordeel te kunnen vellen. Daarom heeft de jury besloten geen prijs uit te reiken in deze categorie. De jury heeft tevens haar teleurstelling uitgesproken over het geringe aantal inzendingen voor de e-zines. Op dit moment beraadt Logeion zich nog over wijze waarop de e-zine of crossmedialiteit in de toekomst een plaats kan krijgen binnen de Nederlandse Grand Prix Bedrijfsbladen.

Vorig jaar waren Heineken Nederlands Beheer en Nuon de grote winnaars van de Grand Prix. Heineken Nederlands Beheer won de Zilveren Inktpot in de categorie interne bedrijfsbladen met Heineken NL magazine. Nuon wist de Zilveren Inkpot in de wacht te slepen in de categorie externe bedrijfsbladen met Lumen.

De genomineerden worden bekendgemaakt in het meinummer van vakblad C. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 31 mei van 16.30 uur tot 19.00 uur bij Heineken in Zoeterwoude.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie