Olivier Klønhammer managing director bij Glassworks

Klønhammer vervangt Phil Linturn die sinds april coo is.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Vorige maand werd door een herstructurering van het senior management, coo. Klønhammer wil het beleid van Linturn voortzetten en zal zich vooral bezig gaan houden met het uitbreiden van de business, zowel nationaal als internationaal. 

Hiervoor werkte Klønhammer sinds 2013 als freelance executive producer. Hij werkte samen met 180 Amsterdam aan de wereldwijde lancering van PlayStation 4. Daarvoor werkte Klønhammer meer dan tien jaar bij Wieden+Kennedy Amsterdam. In 2011 won hij samen met z&;n team de Grand Prix in Cannes voor &;Write the Future&;, de film die Nike door Wieden+Kennedy voor het WK 2010 liet maken.

Klønhammer over Glassworks: ‘Als vaste klant van Glassworks was ik altijd onder de indruk van het feit dat kwaliteit en creativiteit altijd voorop stonden, of het nou kleine of grote en ingewikkelde jobs waren. Ik voel me zeer vereerd dat ik deel mag gaan uitmaken van zo&;n gedreven groep.&

&;Olivier heeft een combinatie van eigenschappen die je zelden tegenkomt: hij behoudt volledige controle over zijn projecten en stimuleert tegelijkertijd zijn hele team om altijd het onderste uit de kan te halen. En daarnaast vindt iedereen die met hem werkt hem ook nog eens ontzettend sympathiek&;, aldus Linturn over zijn opvolger. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie