SpinAwards en Stichting Open-House willen digital en dance samenbrengen

Stichting Spin Awards en Stichting Open-House gaan samenwerken om jong creatief talent uit binnen- en buitenland bij elkaar te brengen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In 2015 organiseren Stichting SpinAwards, organisator van de grootste creatieve digitale vakprijs van Nederland, en Stichting Open-House, de Amsterdamse startup accelerator voor de event, dance & muziekindustrie, een aantal evenementen waar toptalenten bij elkaar komen. 

Het idee is dat de jonge talenten tijdens deze events vernieuwende oplossingen bedenken voor actuele vraagstukken binnen de entertainmentindustrie. De concepten kunnen vervolgens worden uitgerold met hulp van partners zoals ID&T.

Open-House is een initiatief van onder meer ID&T en SFX Entertainment Company.

Tom Engbers, managing director Open-Huis: &;Innovatie ontstaat wanneer je verschillende werelden samenbrengt. De samenwerking tussen de event-, dance- en muziekindustrie en de digitale creatieve branche is een prettige match, waarbij we veel van elkaar kunnen leren en ervoor kunnen zorgen dat toptalenten verbonden blijven aan Nederland. Het bijzondere aan de samenwerking met de SpinAwars is dat er niet alleen nieuwe concepten komen, maar dat we die ook kunnen testen en uitrollen via ons netwerk.&;

Stephan Fellinger, bestuursvoorzitter SpinAwards: &;Nederland is het Silicon Valley van de dance industrie. Samen met Open-House kunnen we twee creatieve sectoren met elkaar verbinden waarin naast creativiteit ook technologie in het DNA zit. Dit past goed bij de doelstelling van de SpinAwards om het digitale denken op een hoger niveau te brengen.&;

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie