Contentbureau Zandbeek breidt opnieuw uit

Vijf nieuwe medewerkers in november

Contentmarketingbureau Zandbeek versterkt zich deze maand met vijf nieuwe medewerkers. De uitbreiding komt voort uit een groeiende vraag naar een geïntegreerde aanpak van content, (online) marketing en PR.
Eerder dit jaar trok Zandbeek ook al verschillende nieuwe collega’s aan.

Bart Knook, senior designer
Bart Knook (40) werkte hiervoor 8 jaar bij Kris Kras Design. Knook heeft veel ervaring met (digitale) magazines voor (semi-)overheden en financiële instellingen. Hij won in het verleden de prestigieuze Grand Prix Customer Media..

Rick Akkermans, copywriter
Rick Akkermans (32) werkte de afgelopen jaren als copywriter en projectmanager bij iMediate, waar hij veel deed voor Media Markt.

Jacqueline Kerssemakers, senior projectmanager
Met Jacqueline Kerssemakers (38) werkte na haar studie in Florida als (assistent) producer en accountmanager bij verschillende media- en marketingbedrijven in de VS.

Pauline Verkamman, junior media intelligence specialist
Na haar studie aan de Fontys Academy Creative Industries werkte Pauline Verkamman (25) bij Rabobank Nederland, als webmaster en projectcoördinator.

Christine Bierens, receptie
Christine Bierens (27) werkte als receptionist en telefonist bij Securitas en Dealerleasing B.V.

Op de foto, vlnr: Rick Akkermans, Jacqueline Kerssemakers, Bart Knook en Christine Bierens (Pauline Verkamman staat niet op de foto).

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie