ComCom doet altijd Ctrl-Alt-Del

Gisteren zoals beloofd een bezoekje gebracht aan E-day, hoogtepunt voor ICT-blokhoofden, Amsterdamse interactieve gordelroosdieren en blonde bimbo’s met een cameraatje. Leuke spulletjes gezien, maar ook veel déjà vu. Interactieve televisie: dat zit er nu bijvoorbeeld 'echt aan te komen' (geloof u dat?). De nieuwe consument is actief en op zoek naar 'experience'. Dat u 't maar weet.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De boodschappen van woensdag
Afgelopen woensdag kun u uw wensen achterlaten.
Helaas beste 'incomunicado' van me, geen robuuste mailserver gezien, wel inderdaad heel veel dozenschuivers. Proximity sensor: nee hoor. Wel veel gebruinde koppen waardoor zelfs op grote afstand al je alarmen afgaan. Telt dat ook? Die communicatieve houding heb ik ook niet bespeurd, eerder het omgekeerde: het marketingvolk meet zich het jargon van ICT-ers aan. Daar gaan comprofs het nog zwaar mee krijgen, als die twee clubs maatjes worden…

Inhoudelijk leuke dingen gezien als eye-tracking en ander leuk speelgoed in mijn achtertuin, daar val ik u niet mee lastig. Ik kwam zeggen en schrijven één verdwaalde comprof tegen. Die vroeg zich af, en ik doe het hier bij u allen een oproep:

Vraag uit de biologieles
Worden alle comprofs als digibeten geboren?
Of praat de omgeving het ze aan?
Benieuwd naar uw reactie, vrijdagmiddag 16.30 uur...

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie