Thank God It's Friday #TGIF

Je wekelijkse portie video inspiratie by Brandfighters.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Commercial
Deze spot voor G-Start komt van het Amsterdamse Glassworks. Prachtige shots gemixt met geniale motion graphics. Wauw.

Short
Coca Cola draait om happiness. Deze campagnefilm laat het verhaal zien hoe twee landen, India en Pakistan, samenkomen. Feelgood op z'n best.

Music
Na een succesvol eerste seizoen won De Beste Singer Songwriter van Nederland deze week de prijs voor beste nieuwe tv format. Het succes slaat door op Youtube. Deelneemster Maaike Ouboter pakt 2 miljoen hits binnen twee dagen met het gevoelige liedje Dat ik je mis.

Animation & Motion Graphic
Pixar is volgens vele de grondlegger van 3D animatiefilms hoe we ze wekelijks in de bios zien. In Amsterdam Expo is een expositie van de makers van Toy Story, Monsters Inc en Finding Nemo te zien. Alvast een preview:

Miscellaneous
Samsung laat zich weer eens van zijn innovatieve kant zien. Een geniale actie om de nieuwe Galaxy S4 te kopen door een staring-contest aan te gaan. Houd je 60 minuten je ogen 100% op de telefoon dan is ie van jou. Heerlijk vermaak!

BF Classic
Brisk is het nieuwe drankje van Lipton. Brisk is eigenzinnig en heeft een duidelijk lifestyle. Dit wordt meteen duidelijk wanneer je deze snelle film van IgnaceVisions bekijkt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie