Wie wint het publiek voor zich: Maxima of Wilders?

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Geert Wilders laat zien ook geen blad voor de mond te hebben wanneer hij het niet eens is met uitlatingen van vertegenwoordigers van het Koningshuis: . Op de site van Elsevier schrijft Liesbeth Wytzes , maar het gaat me even niet om wie er gelijk heeft. Nee, wie krijgt er gelijk in de ogen van het publiek? Wie wint deze ?

Op dit moment is in politiek Den Haag Geert Wilders the man to beat. Tegelijkertijd is prinses Maxima met grote voorsprong het lid van het Koninklijk Huis. Door haar uitspraken te bestempelen als "goedbedoelde, politiek correcte prietpraat" neemt de PVV-leider een risico. Want weegt zijn almaar stijgende populariteit op tegen die van de kroonprinses?

Het ligt eraan. Niet alleen aan Wilders (de toevoeging "goedbedoelde" is in dat opzicht niet onverstandig, mocht dat strategisch zijn bedoeld), ook niet aan Maxima (die waarschijnlijk net als de RVD er het zwijgen toe zal doen), maar ook aan de media. In hoeverre zullen zij dit verhaal verder uitdiepen? Wilders beheerst als onderwerp , maar dit punt is nog niet aan de orde geweest. Ik ben benieuwd.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie