Whitepaper - Marketing Trends voor 2017

De (marketing)trend voor 2017: de digitale transitie gaat door!

De ontwikkelingen en trends volgen elkaar in een snel tempo op. De veranderingen die het gevolg zijn van technologische, ICT-gerelateerde en digitale ontwikkelingen komen en gaan sneller dan we soms kunnen beseffen, laat staan bijhouden. Ook het gedrag van mensen verandert en dat vereist een interne en externe koerswijziging van ondernemingen. Die laatste verandering is vaak nog complexer dan de verandering die bij mensen gaande is. Denk maar aan de investeringen die gedaan moeten worden. Dit betekent nieuwe en andere keuzes maken, ingrijpende beslissingen nemen en dan nog is de garantie voor succes beperkt. In het whitepaper 'De 8 marketing trends voor 2017' geven we de belangrijkste ontwikkelingen, veranderingen en inzichten aan en hoe we deze kunnen vertalen naar de marketing- en communicatiestrategie.

Met welke trend ga jij aan de slag? Download nu jouw exemplaar van het whitepaper.

Marketing Trends voor 2017 aanvragen

Wij attenderen u erop dat wanneer u een document downloadt of op een andere wijze informatie aanvraagt, u door de auteur kunt worden benaderd. Voor overige voorwaarden kunt u onze privacy statement en voorwaarden raadplegen.

Dit is een bijdrage van

IDMK

Partner

IDMK onderscheidt zich door korte workshops en trainingen gericht op de praktijk en directe toepasbaarheid. Met de trainingen van IDMK kun je direct aan de slag voor meer effect, rendement, succes en resultaat uit online en offline marketing en communicat

Lees meer over IDMK
Blijf op de hoogte