Creatie & Campagnes

50e Digital Design Case: website Ronin Amsterdam

Redactie | 17 augustus 2017, 9:57

Website nieuwe digital design bureau valt meteen in de prijzen

De 50e Digital Design case in Adformatie is de website voor het nieuwe digital designbureau Ronin Amsterdam, dat zichzelf online wilde presenteren. Het bureau heeft van vijf cases waarvoor ze het design heeft ontwikkeld op de voorgrond te zetten. De typografie, vormen en scrolleffecten zorgen ervoor dat design en interactie elkaar versterken.

Keith Kornson, creative partner: ‘Omdat de doelgroep hoofdzakelijk uit vakgenoten bestaat, hebben we voor een design gekozen dat ruimte geeft om aparte invalshoeken op gebied van design, animatie en navigatie toe te passen.’

De website kreeg internationaal erkenning als Editor’s Pick op designblogs zoals Invision’s Muzli en werd Site of the Day op FWA, Awwwards en CSS-Awards.

 

Credits
Concept: Ronin Amsterdam
Design & UX: Ronin Amsterdam
Technische realisatie: Rens van de Wiel

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het Dutch Digital Design-initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende online dossier, waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen.


Tip: submit
your work
to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie.
 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Dutch Digital Design Ronin Amsterdam

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs