‘Anything that can be Video, will be Video’

Op 24 juni vond in de Nieuwe Liefde het eerste Online Video Event plaats.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Dit was ook de perfecte lokatie qua faciliteiten en nog meer qua naam: alle aanwezigen werden op slag verliefd op deze vernieuwende vorm van communicatie en promotie, voor zover ze dat niet al waren. 

Dagan Cohen verbaasde iedereen met verbluffende inzichten in wereld en vooral de invloed en verdiensten van vbloggers en bevestigde Joris Goossens van Comscore de enorme explosie in dit media type dat echt niet door YouTube gedomineerd zal blijven.  Danny Kallish van Idomoo introduceerde online video als gepersonaliseerd medium met unieke mogelijkheden om klanten te verleiden, converteren en vooral behouden.

Dat heerlijke gevoel van innovatie werd vervolgens nog verder aangewakkerd door de vol inspirerende cases van Albert Heijn, ING Commercial Banking en de Belastingdienst en tot wild enthousiasme aangezweept door het gemak, eenvoud en succes van de praktijkcase van Tom Coronel.

Online Video gaat gewoon veel verder dan pre- en midrolls bij nieuws- of muziekvideo’s of filmpjes uit de prive-sfeer : het is een volwassen mediatype dat ook prima mogelijkheden biedt voor corporate communicatie (bedrijfsvideo’s) en product informatie en –demonstraties, waarbij Tom Coronel met veel overgave zijn meest efficiente Digitale Verkoper aan het publiek voorstelde: de simpele maar enorm efficiente video’s over  koffiezetapparaten door zijn vader! Het draait niet om de techniek maar om een eenduidige boodschap in alle eenvoud.

Al met al een heel als essentieel onderdeel van de marketing strategie anno 2014 bij alle bezoekers nadrukkelijk op de kaart is gezet. 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie