Creatie & Campagnes

Digital Design Case: Housing.com

Redactie | 29 oktober 2015, 14:52

Visueel concept vertaald naar overtuigende animatie.

Het is de Indiase variant van Funda, maar dan on steroïds. Met meer dan 1 miljoen appartementen mag je hier met recht van een online onroerend goed-gigant spreken.

Het ambitieuze Housing.com gaat zich nu richten op de markt buiten India. Daarvoor benaderde het Addikt, dat naast Amsterdam ook een kantoor in Mumbai heeft. Met de vraag een visueel concept te bedenken voor het verhaal over hoe je online je huurcontract kunt regelen en zo de Indiase bureaucratie omzeilt. Daarmee kwam tegelijk een minimalistisch kunstwerk tot stand.

Eigenaar en creatief directeur Barry Schwarz: ‘Alle communicatie van Housing.com is online, vooral in-app. Wij brengen de nieuwe identity tot leven op alle mogelijke schermen en digitale kanalen. Een van de eerste uitingen is deze film waarin we het verhaal zo krachtig mogelijk vertellen in bewegend beeld. ’

Bekijk de video .

Credits
Concept en design: Addikt

Elke editie van Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het -initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende , waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

Tip: to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie:

- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case ;HP bend the rules&;
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case

Meer over Dutch Digital Design in .

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Dutch Digital Design

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs