Creatie & Campagnes

Digital Design Case: Open Wear

Redactie | 21 februari 2018, 7:00

Prijswinnend sportswear platform verstevigt sales en merk

Open Wear is een collectief skiërs en snowboarders, dat betaalbare sportswear aanbiedt met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en transparantie. Build In Amsterdam werd gevraagd een e-commerce platform te ontwikkelen, die de merkwaarden tot in de laatste pixel uitdragen. Je kan er op een intuïtieve manier shoppen, inclusief 360° viewer, eenvoudige checkout, visueel georiënteerde stories en een reward systeem voor de community. De komende tijd wordt het verder ontwikkeld.

Martijn Jegerings, Co-founder van Open Wear over de resultaten: "We zien dat de omzet enorm is gestegen en de verkopen via mobiel zijn verviervoudigd. Daarnaast merken we nu al dat de perceptie van ons merk enorm in waarde is gestegen.”

Het platform werd Site of the Day bij Awwwards, CSS Design Awards en Mindsparkle Mag en genomineerd voor ‘E-commerce Platform Of The Year’ bij Awwwards.

Bekijk het project op: www.open-wear.com

Credits
Concept, design en productie: Build In Amsterdam

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het Dutch Digital Design-initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende online dossier, waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen.
Tip: submit your work to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie.
 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Dutch Digital Design Build In Amsterdam

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs