Creatie & Campagnes

Digital Design Case: Porsche24

Redactie | 5 maart 2018, 6:38

Design doorgevoerd in details, online en offline versterkt elkaar

Het rijdersprogramma Porsche24 beloont rijders voor elke kilometer. Met de app sparen ze punten met kilometers en activiteiten zoals rijtrainingen, rally’s en trackdays. Die worden omgezet in privileges of badges met beloningen als tickets voor events. Doel is om het rijden met Porsches aan te moedigen met dit platform – en tegelijk een groep Porsche rijders te bedienen die tot voorheen niet bekend waren bij de officiële Porsche dealers.

Daniel Sytsma, Creative Director bij Studio Kraftwerk: "We zien nu al dat ongeveer een kwart van de geregistreerde rijders nog niet bekend waren bij officiële Porsche dealers. Zo ontstaat er een hernieuwde relatie tussen Porsche, de dealers en actieve rijders."

In de toekomst worden we de gamification elementen uitgebreid en wordt samen met de rijders gekeken naar andere manieren om rijden aan te moedigen.

Bekijk het project op: www.studiokraftwerk.com/work/porsche24

Credits
Concept: Kraftwerk Linked by Isobar, Newcraft & PON Porsche Import
Design: Kraftwerk Linked by Isobar
Development: Label A

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het Dutch Digital Design-initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende online dossier, waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen.
Tip: submit your work to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

trust funds loan lender

(9 maart 2018, 1:09)
Denkt u erover om een lening te krijgen? U hebt dringend een lening nodig om uw eigen bedrijf te starten. Bent u in de schulden? Dit is uw kans om uw verlangens te bereiken. Wij bieden persoonlijke leningen zakelijke leningen en zakelijke leningen en alle soorten leningen met een rentetarief van 2% voor meer informatie neem contact met ons op via e-mail (fundsservice0@gmail.com) in god we trust

Gerelateerde items Dutch Digital Design Studio Kraftwerk

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs