Foto's bestellen via HEMA iPhone app

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De markt voor het versturen van online versturen van echte kaarten is booming. Momenteel wordt nog geen 10% van de wenskaarten online verstuurd, dus het is een ware groeimarkt. Grootste spelers op de Nederlandse markt zijn Greetz, Hallmark, Kaartje2Go en TNT Kaartenservice.

HEMA heeft nu een iPhone foto app met de eenvoudige naam “HEMA Foto” gelanceerd, die het mogelijk maakt overal ter wereld een zelfontworpen kaartje naar Nederland te sturen. In de iPhone app is ook een GEO Tag toegevoegd, waardoor de coördinaten en de plaatsnaam waaruit de kaart verstuurd is te zien zijn. Daarnaast kun je al je iPhone-fotos via de app bij de direct bij de HEMA laten afdrukken. Tevens heeft HEMA Geo Tag for iPhone toegevoegd; de coördinaten en de plaatsnaam van waaruit de kaart is verzonden. Helaas kent de applicatie niet nog de eenvoud, zoals de HEMA in het algemeen wil uitstralen.

Na de Albert Heijn (Appie) is HEMA de 2e grote Nederlandse retailer die de stap naar de iPhone waagt. Het is nu afwachten wanneer de Hema haar naar de mobiel brengt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie