Gezocht: stagiair redactie Adformatie

We zoeken op zeer korte termijn een stagiair die onze redactie kan versterken.

We zijn op zoek naar iemand die praktische ervaring wil opdoen bij Adfo Groep, de uitgeverij van de vakbladen Adformatie, Tijdschrift voor Marketing en Communicatie. Titels voor de reclame, marketing- en communicatiebranche. Zeer specifieke vakcontent, dus we zoeken iemand met affiniteit voor reclame, media en marketing/communicatie.

Wat vragen we:

  • Je hebt een vlotte pen en kunt snel uitgezette onderwerpen vanuit de redactie omzetten in een goedlopend en aansprekend verhaal.
  • Je hebt een neus voor nieuws.
  • Je kunt uit de stroom persberichten die we dagelijks ontvangen goed het kaf van het koren scheiden, eruit pikken wat relevant is.
  • Je weet hoe je het bereik kunt pakken op de verschillende socialemediakanalen.
  • Je houdt van aanpakken, hebt geen afwachtende, maar een proactieve en positieve houding  en je bent ook niet bang om je mening te geven, met name over multimediale strategieën en tactieken.

Waar kom je terecht:
Je gaat met name berichten schrijven voor de websites Adformatie.nl, Marketingonline.nl en Communicatieonline.nl. We hebben een kleine redactie die goed op elkaar is ingespeeld. Werkdruk is hoog, en aandacht moet je soms opeisen. Eigen inbreng en leuke ideeën worden zeer gewaardeerd.

Overige Informatie
Looptijd meewerkstage: 5 maanden (februari – juni 2016, 36 uur p/week)
Locatie: Amsterdam
Stagevergoeding: € 350 per maand

Interesse?
Stuur dan voor 28 januari a.s. een korte motivatie + je CV per mail naar .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie