Het afvoerputje van het internet

Kickended.com laat me wakker worden met de allerslechtse projecten van Kickstarter

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Webby awards zijn verdeeld en het beste van het internet is weer gevierd. Ik vier elke dag het slechtste van het internet als mijn browser start met Kickended.com. Het toont alle Kickstarter.com projecten die $ 0,00 opgehaald hebben.

verzamelt al een tijdje de verliezers van Kickstarter, maar het blijft mijn favoriete manier van wakker worden. Gewoon om even te zien of het afvoerputje van het internet vannacht nog verder verstopt is geraakt.

Kickended.com staat vol met bands die een plaat willen opnemen en filmliefhebbers met een camera op hun telefoon die denken dat ze met één filmidee de nieuwe J.J. Abrams zijn. Maar het leukste zijn de mislukte uitvinders. De ene poging is nog wanhopiger dan de andere.

Een kleine greep uit het oeuvre toont ons bijvoorbeeld die een houten boekenkast wil bouwen, waarna hij er tekeningen in zal branden.

Of die denkt goud in handen te hebben met een soort nieuwe MySpace. 

En mijn maag draaide even om toen een kunstenaar (!) liet zien om vervolgens zijn bizarre filmidee uit te leggen.

Pas op voor amateurcreativieit met die de wereld een stuk mooier wil maken met stickers en magneten. ‘All beautifully designed’, maar wel in Comic Sans.

En denkt u dat een succes zal zijn? Ik denk van niet.

De knapste van vandaag vind ik die overtuigd is dat hij 200 dollar bijeen zal rapen, zodat hij een game kan livestreamen die hij 74 uur lang gaat spelen. Vooral de rewards die je daar als grootste investeerder uit haalt zijn gunstig voor alle partijen: een t-shirt met een afbeelding van de livestream erop.

Kickended.com is als de eerste ronde van het eerste seizoen Idols. Het is te pijnlijk om de mensen te zien die zo hard in zichzelf geloven, maar toch blijf je kijken.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie