Meest inspirerende Digital Design case van 2015 is van... This Page Amsterdam

Spannende nek aan nek-race met Mediamonks en Blendle.

De lezers van Adformatie konden vorige week stemmen op het meest inspirerende digitale werk van afgelopen jaar. Met 472 stemmen en ruim duizend social shares kunnen we stellen dat er massaal gehoor is gegeven aan de oproep.

Stemmers konden kiezen uit achttien digital design cases, die eerder zijn geselecteerd door het -initiatief en gepubliceerd in het blad en op de site van Adformatie.

In de week waarin de stemmodule actief was, sprongen drie cases er duidelijk uit. Aanvankelijk nam MediaMonks de kop met hun , om na een paar dagen te worden ingehaald door achtereenvolgens  en This Page Amsterdam (met het door hen gemaakte ).

Laatstgenoemde ging aan de haal met de hoofdrpijs, met 130 stemmen, ofwel 28% van het totaal. Natuurlijk vroegen we Jordi Buskermolen en Edward Tetteroo, partners bij , om commentaar.

Wat is jullie eerste reactie op deze uitslag en hebben jullie dit aan zien komen?
&;Vet! Als dit een voorbode is voor wat 2016 gaat brengen, gaat dit een heel mooi jaar worden. We hebben natuurlijk wel de poll in de gaten gehouden de afgelopen week. Maar van de peilingen in de politiek weten we, een tussenstand zegt niets.&;

Is de achterban actief gemobiliseerd?
&;Via WhatsApp groepen en social posts hebben we natuurlijk wel wereldkundig gemaakt dat we genomineerd waren.&;

Waarom denken jullie dat zoveel lezers op deze case hebben gestemd?
&; heeft het afgelopen jaar redelijk wat aandacht gehad. In de wandelgangen hebben we vrij veel complimenten gehad over de complete afwerking van het project. Verder heeft het geen kwaad gedaan dat  heeft als &;10 web design trends that ruled 2015’.&;

De case won al prijzen bij The FWA, CSS Awards en de Lovie Awards. Welke volgen?
&;Volgens mij zit enkel de  (inzenden kan nog tot 11 januari - red.) nog in de pijplijn. De focus hier ligt nu op nog beter werk maken, zodat we weer nieuwe cases hebben voor komend jaar.&;

Welke digital design projecten kunnen we dit jaar verwachten?
&;We zijn bezig met de nieuwe website voor een merk mineraalwater dat erg tof gaat worden. Verder zijn we druk bezig met onze eigen nieuwe website.&;

Opmerking bij de foto: deze is vandaag gemaakt en betreft niet de gehele bezetting van het bureau This Page Amsterdam: een deel was nog met vakantie.

Ook dit jaar verschijnt in elke printeditie van Adformatie een nieuwe digital design case, aangevuld met ebeeld, links en video&;s in een blogpost. Heb je zelf suggesties voor een digital design case? Mail het naar:




























Credits
Concept & Strategy: Gijs Winkel & Bob Begemann (Bose Europe)
Design & Productie: This Page Amsterdam 

Check hier de 18 digital design cases zover op Adformatie:

- Case  
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case ;HP bend the rules&;
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case
- Case  

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie