Nooit meer honger met Pizza Compass

Opgelet. Dit kompas gaat je leven veranderen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het is niet de billion dollar start-up. Of toch? Ach, waarom ook niet. Ontdek deze zeer vermakelijke website van de oersimpele app .

Pizza Compass is heus niet bedacht door de ontwikkelaar . Nee hoor, het was de grote visionair . Deze acteur presenteert ons met veel bravoure zijn &;life-altering idea&; als een pseudo-Saul Goodman met dito foute stropdas. Hij vertelt erover alsof het de beste uitvinding is sinds prozac. Zijn New Yorkse accent doet het water je al in de mond lopen.  

Nu hebben de Verenigde Staten ook een enorme pizzeriadichtheid. Op elke hoek van de straat ligt er wel een slappe slice onder een warmtelamp. Maar als je denkt dat de app alleen in de VS werkt, think again. Mijn eigen dichtstbijzijnde pizzeria in Antwerpen is amper 500 meter verderop.

Ons vak is toch fantastisch dat we een plekje in de wereld kunnen veroveren met een icoontje van een vierkante centimeter, het slimme gebruik van data (die gewoon uit Foursquare komt) en een goed stuk hoogdravende copy? Of, om het in de woorden van Zeus te zeggen: “Heeft de mensheid niet jaren gewacht op een app die ons in staat stelt onze ware ik te ontdekken?”

Hoe dan ook. We zullen nooit meer met honger verdwalen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie