MobileMarketing.nl

Nuon Grote Centrale Spel

Richard Otto, blogger | 10 september 2013, 14:13

Dit weekend organiseerde Nuon (onderdeel van Vattenfall) voor haar medewerkers een rondleiding door de centrales Hemweg 9 en Diemen 34. In juni is de nieuwste centrale Hemweg 9 al officieel geopend, maar nu was het de beurt aan de collega’s en hun familie. Om de rondleiding nog interessanter te maken heeft Nuon hiervoor speciaal een Android tabletapplicatie laten ontwikkelen.

De bekende karakters Ed & Eduard nemen de bezoekers mee op een tour waarbij onderweg informatie wordt gegeven over de plek waar men op dat moment is. In de vorm van weetjes, foto’s en video’s kunnen de bezoekers meer te weten komen over bijvoorbeeld het productieproces, de toevoer van brandstoffen of het aantal liters koelwater dat de centrale per seconde gebruikt. Aan deze informatie is een spel gekoppeld ‘Het grote Centrale Spel’ waarin men vragen moet beantwoorden over de verschillende onderdelen van de centrale, maar ook over Vattenfall in het algemeen. Met het spel waren mooie prijzen te winnen.

De ruim 300 bezoekers weten nu precies wat er allemaal komt kijken bij de productie van energie. De door ontwikkelde app zal nu worden aangepast zodat de vele rondleidingen die Nuon/Vattenfall jaarlijks houdt voor onder andere scholieren en studenten nog meer beleving en diepgang krijgen.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar