Reclameslagers: D-Reizen gaat ver(s)

WOENSDAG GEHAKTDAG - Vakantie. In onze drukke slagerij vergeten we weleens hoe lekker dat eigenlijk kan zijn. Of broodnodig, zoals D-Reizen ons in haar nieuwste campagne doet geloven.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Want wie niet vaak genoeg op vakantie gaat, kan zomaar in de knel raken met zichzelf. Voor je het weet eindig je dan languit op de bank bij een professioneel luisterend oor... Gelukkig wordt de soep niet zo heet gegeten als ze in de eerste 10 seconden wordt opgediend.

Deze verse reclamelap begint met een diep in gedachten verzonken amateurfilosoof. Licht zwaarmoedig ligt hij op de bank, luisterend naar wat een vriendelijke dame hem repliceert. Als kijker word je hier even op een verkeerd been gezet. Gelukkig verraadt een aanstekelijke glimlach al snel dat deze commercial een veel leukere kant op gaat. Het luisterend oor blijkt de persoonlijk reisassistente van D-Reizen. Met haar blauwe ogen en vriendelijke stem voorziet ze de heer kwestie via een livestream op de iPad van een passend vakantie-advies. Rekening houdend met alle wensen en financiële mogelijkheden komt ze met Mallorca op de proppen. Inclusief huurauto en genoeg leuks voor de kinderen. Geen wonder dat deze commercial afsluit met enkel lachende gezichten. Incluis ons.

D-Reizen begint relatief ‘zwaar’ en even zagen we het dan ook compleet misgaan. “Niet weer zo’n gezocht toneelstukje”, zo verzuchtten we over onze vleesafdeling. Gelukkig komt de vakantieverkoper sterk terug in de vrolijk gestemde tweede helft. D-Reizen laat helder zien hoe haar nieuwe innovatie werkt en wat het voordeel hiervan is. Transparant en ogenschijnlijk eerlijk. D-Reizen vormt dan ook een welkome concurrent voor de inmiddels licht irriterende “Harry”-campagne van die andere vakantieboer. Enige vraag die ons nu nog rest is hoe de drie mannen in het eindoverzicht zijn geslopen… Want de reisassistente is in woord en beeld altijd een vrouw. Uiteraard mag dit de niet drukken. Wij boeken onze schransreizen in ieder geval voorlopig via deze lap van !

Slagersoordeel: Een ons Mallorcaans rundvlees met verse kruiden van ver. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie