Creatie & Campagnes

TGIF: I can't even...

Rik Looijen, blogger | 16 december 2016, 10:05

tgif bf

Reclamebureau Brandfighters geeft je een boost inspiratie door de laatste trends, campagnes en creative ideeën met je te delen.

Tinder for AppleTV

Narcos af? Wachtende op het volgende Game of Thrones seizoen? Gilmore Girls voor de tweede keer uitgespeeld? Wait no more! Tinder heeft onlangs hun AppleTV app gelanceerd zodat je nu met de hele familie lekker een avondje op de bank kunt swipen. Wat je daarvan zoal kunt verwachten? Tinder geeft in de korte reclamespotjes hieronder een mooi beeld. Voor het gemak even een handjevol spotjes hier:

1. Cough cough

2. Eavesdropping

3. Fedora

Unicorn Startup Simulator

Have you got what it takes to be the next Donald Trump? Toggl heeft een leuk spelletje gemaakt waarin jij de CEO van een groot bedrijf bent. De tijd verstrijkt bij elke keuze en je moet je personeel tevreden houden, en dat terwijl je ook nog optimale winst wil maken. Als de tijd voorbij is of je personeel ontevreden is het spel afgelopen. Test je ondernemersgeest met deze 16bit Startup Simulator!

The Box that Keeps Giving

Godiva is een luxe chocolatier en in het licht van Kerstmis hebben ze het samen-en-voor-elkaar-gevoel in een leuk concept weten te brengen. Een doosje bonbons, maar de helft is om weg te geven. Daarin zit weer een helft die je moet weggeven, etcetera. En de laatste twee dan?

 

Trump for Queen

Maar al te vaak kom je op het interweb iets tegen waar je het praktisch nut niet van inziet maar het is toch vermakelijk. Er is nu dus een Instagram account waarop elke week een foto verschijnt van Queen Elizabeth maar waarin het gezicht van Donald J. Trump in is gephotoshopt. I can’t even…

Over de auteur

Rik Looijen
www.brandfighters.com Lees meer over Rik Looijen

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Tgif friday Brandfighters

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs