Marketing Technology

TGIF: Tech savvy

Rik Looijen, blogger | 25 november 2016, 11:23

brandfighters tgif

Reclamebureau Brandfighters geeft je een boost inspiratie door de laatste trends, campagnes en creative ideeën met je te delen.

Best! Present! Ever!

Ken je dat gevoel nog? Dat je op je verjaardag of van Sinterklaas een cadeau kreeg waar je helemaal verliefd op werd en van blijdschap bijna niet meer wist wat je moest doen. Als je ouder wordt leer je deze uitspattingen te beperken tot een simpele glimlach en een voorzichtige “dankjewel”. Samsung weet dat je van hun gloednieuwe SUHD TV die emoties niet meer weet te controleren. Laten we dit voorbeeld allemaal volgen op 5 december!

1. 

 

2.

 

3.

 

4.

 

Find my Phone

Is jouw telefoon wel eens gestolen? Naast het financiële verhaal van een nieuwe telefoon kopen speelt er nog een aspect mee dat dit vervelend maakt: je hele leven staat in dat apparaatje! Foto’s, afspraken, emails, Whatsapp gesprekken etc. In de korte docu Find my Phone van Anthony van der Meer volgen we het verhaal van een gestolen telefoon. Wat kan er allemaal gebeuren wanneer iemand anders die informatie krijgt te zien. Bekijk de docu hieronder:

 

Natural Reality

Begin deze week werd de VR headset uitgeroepen tot hét Kerstcadeau van 2016, wat bewijst dat VR zijn grote breakthrough heeft gemaakt. Onzin, vindt de Swedish Society for Nature Conservation, want we mogen niet vergeten hoe mooi en belangrijk de natuur is. Daar hebben we helemaal geen vervuilende technologie voor nodig. Daarom heeft de SSNC een unieke 360 experience gecreëerd. Toegankelijk voor iedereen!

 

Bowling brakes

Volkswagen is enorm trots op hun automatische remsysteem en dat wilden ze graag even onder de aandacht brengen middels een kleine activatie. BBDO Brazil bedacht een bowlingbaan met hele sterke magneten onder de vloer. Ze maakten speciale bowlingballen met een metalen kern. De bal stopte voordat hij de kegels raakte. Een verschrikkelijk filmpje, maar de actie is wel tof bedacht!

 

In een samenleving waar bijna iedereen meer internetaccounts heeft dan atomen in zijn lichaam vergeet je soms weleens waar je je allemaal voor hebt aangemeld. Nu hebben twee Zweedse programmeurs een site gebouwd waarmee je binnen een paar klikken al je apps en accounts kan vinden. Bovendien kan je de accounts waar je niks meer mee doet heel gemakkelijk hiermee opzeggen. Dus wil je weer met een schone lei beginnen? Log met je google-account in op en verwijder jezelf van het internetspectrum.

Over de auteur

Rik Looijen
www.brandfighters.com Lees meer over Rik Looijen

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Tgif friday Brandfighters

Meer in channel Marketing Technology

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Populaire blogs